HABERLER

08.06.2001

BJK’nın dostluk turu

Beşiktaş Yönetim Kurulu Gaziantep’te toplanacak.

2000-2001 sezonunda Türkiye 1. Futbol Ligi’nde centilmence bir rekabet sergileyen Beşiktaş ve Gaziantepspor Kulüpleri, Türkiye’de bir ilke imza atıyorlar.
Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Celal Doğan’ın daveti üzerine, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 11 Haziran Pazartesi günü Yönetim Kurulu toplantısını Gaziantep’de, Gaziantepspor Kulubü tesislerinde yapacak. Böylece Türkiye’de ilk defa bir spor kulübü Yönetim Kurulu toplantısını bir başka kulübün evsahipliğinde gerçekleştirecek.
Gaziantepspor Kulubü Başkanı Celal Doğan’ın daveti ile Gaziantepspor Kulübü’nün tesislerinde yapılacak BJK Yönetim Kurulu toplantısı ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Bilgili; “BJK Yönetim Kurulu olarak toplantımızı Gaziantepspor Kulubü’nün evsahipliğinde gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.’ diyerek duygularını ifade etti.
Bir ilke de imza atmış olmanın gururunu yaşadıklarını açıklayan Serdar Bilgili şöyle devam etti: “Yönetim Kurulu Toplantısı’nın Gaziantep’te yapılacak olması, geride bıraktığımız sezon boyunca kulüpler arasında yaşanan centilmence mücadelenin önümüzdeki sezona taşınması açısından büyük önem taşıyor. Sporun barış, birlik ve kardeşlik duygularına hizmet etmesi açısından da önem arz ediyor. Şüphesiz Gaziantep’in evsahipliği Türkiye’nin bu iki güzide kulübü arasındaki dostluğu daha da güçlendirecektir.”

Diğer Haberler