HABERLER

04.05.2001

Yönetimde yetki krizi yok

BJK Asbaşkanı Yıldırım DEMİRÖREN ve İletişim Komitesi Başkanı Hayri CEM’ den açıklama:

’Sayın Necil Ülgen,
Bugün (4 Mayıs 2001 Cuma) bazı gazetelerde yer alan “yönetimde yetki krizi” varmış havası yaratan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını üzülerek belirtiriz. Okuduğumuz haberlerin bizi derinden yaraladağını bilmenizi isteriz.
BJK Yönetim Kurulu üyeleri olan bizler arasında yetki konusunda hiç bir sorun veya anlaşmazlık bulunmamaktadır. Aksine, Beşiktaş’ın başarısı için uyum içinde çalışmaktayız.
Bu tür haberleri Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü yıpratmaya yönelik olarak değerlendirirken, Beşiktaş’a gönül vermiş iki kişi olarak, kulubü daha da güzel ve başarılarla dolu günlere taşımak için tüm enerjimizle çalıştığımızı ve çalışacağımızı bir kez daha hatırlamak isteriz.
Beşiktaş Yönetim Kurulu’nda demokratik bir ortamda ve sistemli bir şekilde, herkesin konusuna konsantre olarak çalıştığına dikkat çekerken bu tür haberlerin bizi yıldırmayacağını ve aramıza nifak tohumlarını sokamayacağını nezdinizde kamuoyuna duyururuz.
Bilgilerinize saygılarımızla sunarız. ’
  Yıldırım Demirören
BJK Yönetim Kurulu Üyesi
Asbaşkan İ. Hayri Cem
BJK Yönetim Kurulu Üyesi BJK Yönetim Kurulu Üyesi
İletişim Komitesi Başkanı Borçlarımızı ödüyoruz
Son günlerde bazı gazete ve Televizyonlarda kulübümüzün maddi durumu ve banka borçlarıyla ilgili olarak asılsız ve yanlış bilgiler yayınlanmaktadır.
Kulübümüzün temerrüte düşmüş hiçbir borcu yoktur. Kulübümüz tüm kredi, taksit ve faizlerini günü gününe ödemektedir. Yaşanan kriz Beşiktaş’ın değil Türkiye ekonomisinin krizidir. Bu krize rağmen kulübümüz ciddi miktarda erken kredi ödemesi yaparak kredi borçlarını vadesinden önce kapatarak kulübümüzün borç yükünü hafifletmiştir. Bu durum, Türkiye’deki tüm şirketlerde olduğu gibi kulübümüzün nakit akışını da geçici bir süre için olumsuz etkilemiştir.
Yaşanan kriz ortamında bu tedbirleri almak Beşiktaş’ın geleceği açısından bir zorunluluktur. Yönetim Kurulumuz kulübümüzün geleceğini ipotek altına sokacak her türlü icraatın karşısında olmuştur, bundan sonra da karşısında olacaktır.  

Diğer Haberler